שאלה לגבי טיפול בננו נייף

דיון מתוך פורום  ניתוחי כבד

03/10/2014 | 13:06 | מאת: דורון

שלום רב שמעתי לאחרונה על טכנולוגיה חדשה לטיפול בגידולים בצמוד לכלי דם. רציתי לקבל יותר מידע לגבי ניתוחי ננו נייף ואופן הטיפול. האם הניתוח מתאים לכל סוגי הגידולים בכבד? וכמה ניתוחים כאלה כבר בוצעו בישראל? תודה על תשובתך דורון

29/11/2014 | 08:57 | מאת: ד"ר ברק בר-זכאי

שלום רב, שאלתך כללית ונרחבת ביותר כעיקרון ננונייף זו טכנולוגיה שנועדה להרוס גידולים בין היתר בכבד ראשוניים ו גרורתיים ביתר דיוק יעילות ואשר נמצאים בסמיכות לכלי דם ואשר בעבר לא התאימו להרס על ידי RF לדוגמא. מעבר לזה כל מקרה לגופו ומבלי לראות את המקרה הספציפי יהיה לי קשה לענות תשובה מכוונת ומדויקת. בברכה

מנהל פורום ניתוחי כבד