כדורי שינה ברוטוליזאום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/05/2013 | 09:54 | מאת: מ

שלום רב, אימי (בת 60) לוקחת כדורי שינה ברוטוליזאום באופן קבוע מאז מות אבי. היא לא מצליחה להירדם בלעדיהם. האם יש לי סיבה לדאוג? האם זה בסדר שהרופאה נותנת לה מרשם לכדורים על בסיס קבוע? תודה רבה. מ'

ראשית , מצטערת על מות אביך ובאשר לשאלתך-כדאי לבחון במשך כמה זמן אמך לוקחת את הכדור (מאז פטירת אביך) והאם בעצם כדאי לטפל באבל שהסתבך והתארך מידי ולא להפרעת השינה שנלווית לכך. וספציפית לשאלתך-הבעיה עם כדור זה הנה שעם הזמן השפעתו פוחתת ואז נזקקים לעיתים להוסיף מנון. מצב זה אינו רצוי. כדאי לבחון האם באמת אמך נזקקת עדיין לכדור או מפתחת רק תלות פסיכולוגית בו. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

28/05/2013 | 12:52 | מאת: מ

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות