הפרעות בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/02/2013 | 20:39 | מאת: אל

שלום, אני בת 21, בשנה-שנתיים האחרונות התחלתי לחרוק שיניים בלילה. טיפלתי בנושא ע"י סד לילה. בתקופה האחרונה נאמר לי שאני מצחקקת בלילה ואף גונחת ויחד עם זאת החריקות נהיות יותר ויותר אגרסיביות. אני עוסקת בספורט בחודשים האחרונים,ומכאן שישנה דרך לשחרר כעסים/לחצים ובכל זאת המצב רק מחמיר. הנושא מאוד מתסכל ומביך, אשמח לקבל ייעוץ ועזרה בנושא.

שלום, ראשית חזרי לרופא השיניים לבדוק האם קיים נזק לשיניים . המשמעות של חריקת השיניים הנה רק הנזק של שחיקת השיניים. חריקת שיניים, דיבור וכדומה הנן תופעות אוטומטיות במהלך השינה שאין בהן כל מסוכנות. הן מוגברות בתקופות מתח ו/או חסך שינה. בדקי עצמך בנושא. אין אינדיקציה לטיפול למעט את שציינתי לעיל. לילה טוב ד"R מילכ לוסטיג

21/02/2013 | 13:34 | מאת: הלן

לילדים שלי היה בגיל 6-7 ואז אמרו לי לבדוק על תולעים. הם קיבלו כדורים לאחר הבדיקות כמובן וזה נפסק.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות