מינון עולה של כדורים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/12/2016 | 15:17 | מאת: גבי

אני סובל מדריכות יתר אשר אינה מאפשרת לי שינה טיבעית וכבר שנים נוטל כדורי נוקטורנו וקלונקס. לאחרונה עקב הלחץ שעלי לתפקד בלימודים ועבודה הגברתי את המינון ל-3 נוקטורנו ו-3 קלונקס ללילה... רק כך אני נרדם. מאד מוטרד מהמינון הגבוה אבל חייב לישון... האם יש כדור אחרק שיכול להחליף ? האם אפשר להגיע אליך ליעוץ ? אני גר בחיפה...

והפתרון אינו להוסיף כדורים. מאחר וישנו פתוח סבילות לכדורים מהסוג שאתה נוטל אתה מוסיף עוד ועוד כדי שיהיו אפקטיבים. וכעת הגעת למצב שאינך יכול לחשוב על שינה ללא כדורים. ההפך משאלתך הוא הנכון-עליך לעבור טיפול גמילה, להתייעץ עם פסיכיאטר באשר לאפשרות טיפולית ב"דריכות היתר" ולעבור טיפול התנהגותי קוגניטיבי שיטפל בנדודי השינה. זו תהיה תקופה קשה אך אפשרית. בהצלחה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות