נדודי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

29/10/2012 | 00:27 | מאת: רחל שורמן

אני בת 62 וסובלת קשות מאי יכולת להרדם כבר כמה שנים. בהמלצת רופא משפחה לוקחת לוריבאן ולעיתים שניים. הפסקתי לקחת ציפרלקס לפני כארבעה חודשים ללא שינוי. קמה עייפה ועצבנית, לא ישנה אחר הצהריים. כמו כן קשה לי לשחרר מחשבות טורדניות בלילה. מנסה מדיטציה והרפייה. בבקשה עזרה. האם את מקבלת דרך קופת חולים כללית?

אכן כדאי לפנות לרופא שינה או פסיכיאטר. נסי להפסיק בהדרגה את הלוריבאן, את מפתח סבילות לכדור והוא בטח אינו תורם כעת לשנתך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות