עייפות גדולה באמצע היום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/02/2016 | 16:04 | מאת: רינת

אני אחרי גיל 40 וקמה עם חולשה כל בוקר ואני סובלת מעייפות באמצע היום.איך מתמודדים? תודה.

08/02/2016 | 16:07 | מאת: רינת

שאלה נוספת איך אני יכולה להיות אנרגטית באמצע היום? תודה.

וכחלק מבירור עייפות ובירור תחושת שינה לא מרעננת יש לבצע בדיקת שינה במהלכה את ישנה במכון שינה. כמובן שבצד זה יש לבדוק תפקודי בלוטת תריס, רמות ברזל ,B12, חומצה פולית, וכדומה. התייעצי עם רופא/ת המשפחה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

26/03/2016 | 22:11 | מאת: אדם

אחרי שנים של הרבה שעות של עייפות אז אמרו לי במעבדת שינה שעשו לי שזה נרו פלקסיה בעצם נפילת הראש מין עייפות באמצע היום ולי יש קושי הרבה פעמים שהייתי בעבר ישן הרבה שעות אחרי הלילה אבל זה יכול להיות אולי מכדורים אולי ממה שכתבו לך בדיקות דם ודברים.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות