חוסר שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/12/2015 | 18:19 | מאת: ישראל

אני בן 51,סובל שנים ממחלה אוטואימונית בשם POLYMIOSITIS וכרגע ללא טיפול.בנוסף סובל ממס' בעיות אורטופדיות וב-6.4.15 עברתי LT TKR אחרי אין ספור בדיקות פולשניות ואחרות.אני מוכר בביטוח לאומי כנכה קשה ומקבל קצבת נכות כללית לצמיתות. אני מטופל בבקלוסל 25 פעמיים ביום להרפיית השרירים וכן בבונדורמין לשינה אחרי שניסיתי תרופות אחרות כגון נוקטורנו,סטיל נוקס ואמביין שלא עזרו.רופאת המשפחה הוסיפה לי תרופה בשם לוריואן להרגעה פעמיים ביום. אני מבקש לשאול האם מותר להעלות את המינון של לוריואן ל-3 ליום והאם מותר להגדיל את המינון של בונדורמין ל-3 כדורים ללילה.רופאת המשפחה טוענת שאין לה אופציות אחרות ובונדורמין אסור יותר מ-2 כדורים בלילה. אודה לתשובתך.

בוקר טוב, תיאורך את השמוש בתרופות הרגעה ושינה מתאר בדיוק את המהלך של שמוש בתרופות כאלה בקביעות, לאורך זמן -פתוח הסבילות. בהמשך אם תעלה כעת את הלוריבאן ל3 והבודומין ל2 אני מניחה שתהיה שאלה לגבי העלאה נוספת. אני מבינה את קשיי השינה שלך אבל כדאי ,אם לרופאת המשפחה אין פתרונים, להתייעץ עם רופא שינה או פסיכיאטר באשר לאפשרות שמוש בתרופות אחרות הן לשינה והן להרגעה. הרגש בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות