נרדמת אבל מתעוררות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/11/2015 | 05:57 | מאת: אני

סביב הביוץ עד קצת אחרי תחילת המחזור ישנה ממש מעט - כשלוש שעות. בשאר החודש גם לא ישנה הרבה אבל יכולה אולי להגיע ל6 שעות נרדמת ללא בעיה אך מתעוררת לאחר מעט זמן בפתאומיות. כשמתעוררת אני לרוב על הגב ומרגישה ש 2 הידיים רדומות ופרוסות לצדדים כך שזה לא שאני ישנה עליהם יש קושי בלחזור לישון והשעה כנראה קרובה מדי לבוקר כדי לקחת כדור שינה. מה ניתן לעשות כדי לא להתעורר?

שלום, לא נתת מספיק פרטים ובוודאי שלא אוכל לאבחן במלואו למשל את הסיבה להרדמויות הידיים אבל ככלל, במידה וישנן הפרעות שינה הקשורות ספציפית למחזור החודשי ניתן ליטול סביב הימים הקשים כדור שינה כלשהו או קלונקס. ספציפית לגבי מנונים כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות