מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/08/2015 | 14:40 | מאת: חני

לא בטוחה שהגעתי למקום הנכון אבל אשמח בכל זאת לחוות דעת - שמתי לב לתופעה שקוראת לי והיא שאם אני ישנה שנת צהריים (של חצי שעה 45 דקות) אז כשאני מתעוררת אני מרגישה תחושה ממש מגעילה. כאילו מן תחושה של סמרטוט (אם אני ברורה). הרגשה שאני עייפה מהסוג שכאילו שאין לי חשק לעשות כלום חוץ מלהתחפר בתוך עצמי, ואני מרגישה גם שהדופק שלי ממש מהיר לכמה דקות, ועוד דבר ששמתי לב אליו וזה שאם אני לבד בבית (למשל) אז בתחושה הרגשית אני מרגישה מאין עצבות גדולה , מן תחושה של התקף חרדה קטן ואז אני ממהרת לעשות משהו, להתעסק במשהו, ואפילו במקרים קיצוניים מחפשת לצאת מחוץ לבית כדי לנשום אוויר, לראות אנשים ואז התחושה נעלמת. כמובן שכל הסימפטומים האלו קורים לכמה דקות (רבע שעה גג). אבל לא ברור לי למה אני חווה את כל אלו ככה לפעמים אני מחזיקה את עצמי לא להרדם ולנמנם צהריים כדי שאלו לא יופיעו. אני בת 29, בריאה, והכל טוב איתי. תודה.

שלום, אין לי הסבר ברור מדוע קורות התופעות האלה בשנת הצהריים דווקא. נסי ,אולי ,לקצר שינה זול20 דקות.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות