בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/05/2015 | 08:23 | מאת: ריבי

שלום, בת 60 פלוס בריאה בדרך כלל לא נוטלת תרופות, לפני מספר חודשים החלו הפרעות שינה, כל הסיבות אפשריות - גיל, מתח, מחשבות טורדניות וכו, עברתי בדיקות בהתאם שנמצאו תקינות. לקחתי סירקדין מספר שבועות שלא ממש עזר, אני מעוניינת לעבור למלטונין ברוקחות מיוחדת, האם אוכל לקבל מרשם לזה מרופא משפחה, או שמדובר בפרוצדורה מיוחדת? ועוד משהו - שמתי לב כששנתי עמוקה ורצופה(זה קורה לי מידי פעם..)אני מתעוררת עם סחרחורת או תחושה של סחרחורת שנמשך מספר שעות, מה שלא קורה לי כשהשינה שלי מקוטעת עם המון התעוררויות, כן, אני יודעת שאני צריכה לראות נוירולוג, אבל עד שאגיע אליו, יש לך הסבר לתופעה, או שמוכר לך העניין הזה? תודה,

שלום לך, לתופעה של הסחרחרות בשינה יתכנו מספר הסברים אבל בהחלט כדאי יהיה לעשות בדיקת EEG בשינה. לדעתי מלטונין לא יעזור לנדודי השינה שלך. כדאי לטפל ,ראשית, באפיזודת המתח, סטרס בחייך, ויתכן וטיפול תרופתי גם למתח וגם לשינה יעזור . כמובן-רופא שמפחה. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות