יעוץ

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/05/2015 | 21:55 | מאת: ליור

שלום לך אני בן 43 ,משום מקום הופיעו בעיות שינה,לוקח חצי כדור בונדרמין וישן 6 שעות.בשישי שבת ןחמישי לא נוטל ולוקח לי הרבה מאד זמן עד שאני נרדם ואז ישן אולי 3 שעות. אני בריא בדר"כ, לא לקח שום תרופות. עשיתי טיפולי היפנוזה,CBT ודמיון מודרך מה שקןררה אני נכנס לאחר היפנוזה רגוע מאוד ואז ליתר ביטחון לוקח שנתיים את הכדור ונרדם 3 שאלותי: 1האם אני גורם לגופי ואברי הפנימים נזק שיתנקם בי בשנים הבאות? 2האם להלחם או להשלים עם זה שאני במצב כרוני תרופתי כמו חולי אסתמה שצריכים ונטולין לדוגמא? 3.יש בכללית מושלם פסיכיאטר מומחה ונוירולוג מומחה לשינה- למי ללכת ליעוץ

"משום מקום" בדרך זה לא "שום מקום" אך לא תמיד נמצאת על פני השטח הסיבה מדוע החלו נדודי השינה. במידה וכדור בונדורמין עוזר מבלי שיש צורך להעלות מנון הרי אין זה נורא שתמשיך בכך. ישנם רופאי שינה בקופות החולים יש למצוא אותם. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות