בעיות שינה ותרופות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

18/11/2014 | 12:10 | מאת: נעמי

שלום רב אני לוקחת כל יום לפני שינה 1כדור לוריבן 1 מ"ג( במשך 10 שנים בהמלצת רופא משפחה ) . לאחרונה הוספתי רבע כדור night aid שהוא תרופת שינה ללא מרשם ומכילה Doxylamine Succinate 25 mg.התוספת באה בגלל שהלוריבן הפסיק להשפיע להרדמות. בצהריים אני לוקחת חצי כדור ( 10 מ"ג) פרוקסטין. האם יש בעיה עם שילוב התרופות הנ"ל. אני ישנה 9 שעות בלילה -שינה עמוקה מלווה בחלומות. תודה נעמי.

הבעיה העיקרית היא שאת מתחילה לפתח סבילות ללוריבאן (במילים אחרות המינון שהיה יעיל עד כה אינו יעיל כבר) ולכן את נזקקת לאזרים נוספים ו/או העלאת מנון. וזהו המדרון החלקלק. כדאי לשקול החלפת הטיפול. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות