Dsps

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/09/2014 | 10:49 | מאת: ממוש

סובלת מ dsps. מלטונין 2.5 מג מאפשר לי להירדם מהר לאחר לקיחתו ולישון טוב, ללא תופעות לוואי. אבל, כשמפסיקה לקחת השעון הביולוגי חוזר מהר מאד להירדמות בין 2-4 לפנות בוקר. משתמשת כבר כ 3-4 חודשים. כמה זמן מותר להמשיך עם המלטונין, מאחר והוא עוזר רק בזמן שלוקחת אותו אבל לא תיקן את השעון הביולוגי להמשך?

הוא טיפול ארוך טווח. משך זמן הטיפול הוא לפחות שינה ורצוי להשלים את הטיפול במלטונין על ידי חשיפה לאור שמש בשעות הבוקר ללא משקפי שמש. גם עם משך טיפול שכזה ההפרעה עלולה לחזור בהפסקת הטיפול קל וחומר במשך טיפול קצר בן 3 חודשים. שנה טובה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות