אינסומניה כרונית

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/09/2014 | 20:39 | מאת: רפול

סובל כבר תשע שנים מאינסומניה כרונית שהחלה מהיום למחר ללא כל טראומה , נבדקתי פעמיים במעבדות שינה עם תוצאות תקינות , סוגים שונים של תרופות אנטי חרדתיות לא עזרו, גם טיפול בהתנהגות קוגנטיבית לא עזרה לא נירדם בשום אופן ללא כדורי שינה והבעיה שלהירדם אני לוקח שני כדורי נוקטורנו שזה הרבה מאד מאד , פחות לא מרדים וגם יותר לא עוזר (גם לא הייתי לוקח יותר) ובכל זאת מקיץ לאחר כשלוש עד ארבע שעות ומאד עייף במשך היום וגם העניים כואבות ,אני מניח שאני לא מגיע לשלב השינה העמוקה ,פגיעה רבה באיכות החיים , יכול להיות מצב של פגיעה פגיעה במנגנון השינה ? האם זאת יכולה להיות פגיעה נוירולוגית (ולא למצב של דום נשימה ) ?היות ויש פגיעה גדולה באיכות החיים מה ניתן עוד לעשות?

שנית, כדאי מאוד שתשים לב ותמנע מ"ניקורים" במהלך היום, הם לכאורה או למעשה קצרים בני דקות בודדות אך עלולים לגרום להרס עומס השינה בלילה. שנית אם תצליח להשאר במנון יציב של תרופה אין מניעה לקחתה. ושלישת-בוודאי שאיני ממליצה על תרופות באינטרנט. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

01/05/2016 | 04:28 | מאת: ורדה דניאלי

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות