דיבור, צעקות ובעיטות בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

31/08/2014 | 16:31 | מאת: נ

ישנה הבעייה שמפריע לחברה שלי. הלכתי לרופא והמליץ לי על קלונקס. רופא אחר המליץ לי על נוקטרנו. רציתי לדעת איך הבעיה נגרמת - היא נגרמת שישנים שינה עמוקה ומשהו מפריע בשינה אז יוצאים מהמצב הזה ואז נגרמת הבעיה? הסבירו לי עפם אחת לא בטוח שהבנתי.. 2. איזה מהתרופות יותר יעילה? האם אפשר לקחת פעם אחת וזה יעשה את העבודה ללילה אחד? או שזה לתקופה ממושכת? תודה.

כל אלה שייכים לקבוצת הפרעות שינה המכונות פארסמוניות. הן מתגברות בחסך שינה או בתקופות מתח. קלונקס אכן תרופה שיכולה לעזור. נוקטורנו אומנם תרופת שינה אך עלולה להחמיר פראסומניות. ניתן לקחת את הקלונקס לתקופה ארוכה. ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות