לד"ר שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/08/2014 | 22:49 | מאת: לירן

סבתי בת 70 אישה בריאה המנהלת אורך חיים עצמאי ובריא ללא הפרעות נפשיות או דכאונות. עם זאת היא התרגלה להרדם עם חצי כדור של בונדורמין 0.25 מג. הוא רגילה גם לנוח בצהרים חצי שעה בדרך כלל היא נרדמת ללא כל תרופה או עזרה מבחוץ. לדעתי ההפרעות שינה החלו לאחר מות סבי לפני 10 שנים , לפעמים היא מנסה להרדם ללא כדור , לפעמים זה מצליח אך ברב המקרים לא. מה תמליצי לה ? הרופאת משפחה די אדישה למצב , אני חושש שנעשה לה נזק התמכרותי לאורך השנים.. אולי תוכלי לתת לי שמות של כדורים יעילים יותר למצבה ואנו נתייעץ עם רופא המשפחה לגבייהם. תודה רבה.

אם סבתך מסתדרת שנים עם נטילת חצי כדור בונדורמין ומצליחה לישון בערב ואף בצהריים, שתמשיך כך. אין צורך ואין סיבה לשנות זאת. ולא יקרה שום נזק לטווח ארוך בברכה ד"R מיכל לוסטיג

06/08/2014 | 02:59 | מאת: לירן

פשוט בדף ההוראות של התרופה רשום שאינה מיועדת לטווח ארוך... בגלל זה דאגתי

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות