הפרעת שינה בלילה בין שבת לראשון

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

27/07/2014 | 22:59 | מאת: חווה

שלום ד"ר לוסטיג. אני בת 27. כבר כמה שנים אני חווה בעיית הרדמות בלילה בין שבת לראשון. אני לא מצליחה להרדם, עסוקה במחשבות על השבוע הבא, לחוצה, דופק שלי עולה וכל זה מונע ממני להרדם. זה קורה אך ורק בלילה בין שבת לראשון! ניסיתי לשתות כוס יין לפני השינה, לעשות ספורט, נשימות ועוד טכניקות נוספות. בנוסף, אני בהריון ראשון ואודה לעזרתך. בברכה, חווה

ובארץ saturday blues המתח ו"עוגמה" סביב סיום סופש ותחילת שבוע חדש עם המתחים והציפיות וקשיים שבו. המנעי משנת צהריים בימי שבת, למדי טכניקות הרפיה והשתמשי בהן, המנעי מהשארות במיטתך כשאינך נרדמת בלילה , בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות