קימות ליליות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/04/2014 | 17:36 | מאת: avinur

לד"ר שלום, בן 69, סובל מקימות בלילה. אורולוג טוען כי ערמונית אומנם קצת מוגדלת אך היא לא במצב שמצדיקה ניתוח וכנראה שיש לי גם בעיה של שינה קלה מידי . במשך יום בקושי אני חש בגירוי (כלל לא מפריע). ניסיתי לאחרונה אמביאן - ביומיים ראשונים עזר ,לאחר מכן קימות שוב חזרו . האם את יכולה לעזור?

לא הצלחתי להבין-האם ההתעוררויות בלילה הנן בשל הצורך במתן שתן שאם זה כך, הרי כדאי לבדוק את האפשרות כי קיימת הפרעת נשימה בשינה שהיא גם אחת הסיבות לצורך במתן שתן לילי. אם להתעוררויות אין סיבה נראית לעין, ולאחריהן ישנו קושי להרדם הרי שאכן מדובר בנדודי שינה וכדאי לבדוק מתי, איך ולמה החלו לפני ההחלטה המיידית על טיפול בכדורי שינה. ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות