מזה מספר חורשים יקיצה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/04/2014 | 05:53 | מאת: עמית

מזה מספר חודשים במידה ורני הולך לישון מאוחר (אחרי 2300)אני לא נרדם ללא חצי כדור בונדרמין, ובאופן כללי אני מתעורר אחרי 4 5 שעות ,ערני ללא מחשבות שליליות או לחצים. בגיל 62 כנראה מעורב בנושא ,הורמוני לחץ כי אני מרגיש ערני וחושש מהכמות המועטה של השינה , האם יש כדורי שינה שמשרים שינה של כ7 שעות ?

שלום, החל מגיל 55 לערך ישנו אחוז מסויים באוכולסיה אצלו קיימת ירידה ברמות הורמון השינה. ולכן כדאי לשקול תוספת של טיפול זה . התרופה מכונה צירקאדין וניתן לקבל מרשם אצל רופא המשפחה. תחילת השפעתה הנה כעבור כ3 שבועות. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות