קושי להרדם ולשמור על שינה רצופה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/03/2014 | 14:41 | מאת: דפנה

אימי עברה ארוע מוחי ומאז אינה מצליחה להרדם או לישון ברצף יותר מ-10-30 דקות. היא קיבלה ואבן, בונדורמין והלידול אולם כל אלו רק גרמו להזיות בלילה ולנימנום ביום שלמחרת. האם יש פתרון אחר?

שלום, כנדודי השינה הנם חלק ממחלה נאורולוגית ברורה והשבץ המוחי שעברה הוא כזה, אכן הם עמידים לעיתים לטיפול. אולם בוודאי שישנם פתרונות אחרים, תרופתיים והתנהגותיים לעזור לה. כדאי לקחתה לרופא שינה להתייעצות אישית ולהגיע לפגישה עם רשימת כלל התרופות שמקבלת ותרופות השינה שכבר נוסו. אחלי לה החלמה מהירה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות