כדור שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

19/11/2013 | 20:03 | מאת: מנחם

שלום אני אמור לבצע הולטר לח"ד 24 שעות. אני חושש שזה יפריע לי לשינה (הן להירדם, והן למהלך השינה). באופן כללי, פעם בכמה זמן אני לוקח כדור שינה, בפרט כשאני לא ישן במצב רגיל, אלא בבית אחר, או בתנאים לא נוחים. כדור הרגעה אני מבין שלא ניתן לקחת כי אז הבדיקה לא תשקף את המצב הטבעי. השאלה אם אקח כדור שינה זה ישבש את איכות הבדיקה שלא נעשתה בתנאים טבעיים ? ברשותי כדורים - נוקטרנו/אמביאן6.25/זודורם/סטילנוקס/נומבון. במידה וניתן לקחת, איזה עדיף ? תודה

כדור השינה אינו אמור להשפיע על בדיקת הולטר לב בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות