דום נשימה בשינה ושינה עמוקה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/12/2020 | 15:23 | מאת: חסוי

קיימות רמות של דום נשימה: דרגה חמורה,בינונית ודרגה קלה. השאלה אם בדרגה קלה ניתן או רצוי לטפל בדום נשימה? שהרי זה שיש לי דום נשימה מוציא אותי מהשינה העמוקה וגורמת לי להרגיש יותר עייף בעקבות כך או שהיית מתעלם מזה? ראיתי באלי אקספרס קיימות מסיכות ודברים שמכניסים לפה בשביל למנוע את זה, עד כמה הדברים האלה יעילים? והאם את מכירה טיפול יעיל לזה מלבד ניתוח או מכשיר C-PAP?

שלום לך, בשום מקרה לא לקנות מכשור רפואי בעלי אקספרס. דום נשימה בשינה בדרגת חומרה קלה לרוב ניתן לתיקון על ידי הפחתה במשקל, המנעות משינה על הגב ו?או התקן דנטלי. במידה וכל אלה לא עשו עבודה וישנה עייפות גדולה במהלך היום כדאי לחזור להתייעצות במכון השינה שוב. בברכה דR מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות