שעון ביולוגי- כיצד לסדרו מחדש

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

29/06/2020 | 03:27 | מאת: ענבל

שלום רב, בשל היותי מובטלת מזה זמן רב התחלתי לישון בשעות מאד מאוחרות- 2-3 בלילה ואני קמה מאוחר בסביבות 12. אני מתראיינת לעבודה וחוששת איך אסתגל שוב לקימה בשעות הבוקר. כיצד ניתן להרגיל את הגוף לישון מוקדם יותר ולקום מוקדם? תודה

שלום, האפשרות הקלה היא שבמשך מספר ימים קחי כדור שינה (חצי כדור) בשעה 2300 לערך ,קבעי לעצמך שעת התעוררות שתהיה קשיחה ואחרי מספר ימים הפסיקי את הכדור. בכל מקרה המנעי משינה במהלך היום הפסיקי ספורט וקפאין בשעות אחהצ המוקדמות, ושימי שעון מעורר לשעה רצויה לך, קבועה . נסי זאת קודם ללא הכדור כמובן.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות