בעיות שינה קשות.......

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

07/06/2020 | 05:05 | מאת: רוני

בן 57 -חוויתי אירוע כוללני מכונן לפני 24 שנה אירוע מוחי- הרגשת דימום באונה שמאל ויש מצב שגם תצלובת הראיה השתבשה .מערכת העיכול ונראה שגם HPA נפגעו (טופלתי אצל הומיאופאטית שטיפלה בחלק מהמוקדים ) לפני 16 שנה לא הצלחתי לישון 48 שעות -תרופת סבתא עזרה (או לא)וחזרתי לישון 6 שעות מקסימום ברציפות ומאז לאט לאט זה התדרדר חוסר במקסימום של 3 ימים ו 18 שעות .אובחנתי ע"י נטרופאט עם מעי דליף אך עדיין הראש מרגיש לי ריק! הגוף עייף(מערכת עצבים) וישן עד 3 שעות וקם לפני תיקון הגופנפש בשעות 4-4:30 -דבר מטריד מאוד אך אין את ההרגשה של לפני שינה בראש,היסטמינים ואנדורפינים .לוקח גאבה ,גליצין ,מלטונין ולא בטוח שיש להם השפעה .מה את מציעה לי לעשות? מהם השלבים\ שאני צריך לפעול או לפעול במקביל.זמני מתקצר כאן על הכדור.תודה רבה

מתנצלת אך איני מבינה לא את התיאור ולא את השאלה.

07/06/2020 | 17:06 | מאת: רוני

רוצה בסה"כ להבין מהיכן יכול לנבוע חוסר שינה.אני יישן 3 שעות בלילה הראש "ריק" מחומרים והעיניים עירניות למדיי והבנתי שיכול לנבוע ממעי דליף.איך ניתן לאבחן..? תודה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות