לחץ אוויר אופיטמלי ב-CPAP

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/05/2020 | 20:05 | מאת: אלעד

שלום רב, מצאו לי דום נשימה בשינה ברמה קשה, התחלתי טיפול ב-CPAP, כאשר כיוונו לי את המכשיר ללחץ אוויר בין 6-12, כאשר הלחץ גבוה בלילה אני מתעורר ישר ושם את המכשיר בצד, ניסיתי לאחרונה להוריד את הלחץ המקסימלי ל-8, ואני מצליח לישון לילה שלם עם המסיכה. בבדיקה של ה-AHI רשום לי 2, כלומר 2 הפסקות נשימה בלילה, האם כל עוד התוצאה של ה-AHI היא קטנה מ-4 זה אומר שהמסיכה יעילה גם בלחץ אוויר נמוך יותר?

שלום לך, במידה וזו התשובה המתקבלת מפריקת הנתונים לאחר שהורדת את הלחץ הרי שמהצב מצויין המשך כך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות