שינה לא מרעננת - הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

13/05/2020 | 12:11 | מאת: בן

אני בן 30 (181ס"מ, 71 ק"ג) סובל משינה לא מרעננת מתחילת שנות ה-20 וגם ממעי רגיש (חל שיפור לאחרונה לעניין המעי רגיש), בריא וללא מחלות רקע ולא לוקח תרופות. עשיתי ב-2013 בדיקת שינה באמצעות מכשיר שלוקחים הביתה ולא נמצאה בעיה. עם זאת, אני קם בבוקר מותש ועם MENTAL FOG. אני אובד עצות.זה מפריע מאוד לאיכות החיים. כיצד ניתן לטפל בבעיה?

במידה ותחושת השינה הלא מרעננת קורית למרות 7 שעות שנת לילה לפחות אכן כדאי לבדוק זאת. כדאי לפנות לשיחת רופא במעבדת שינה ולשקול בדיקת שינה במכון השינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות