מקווה שהשאלה קשורה לפורום....

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/05/2020 | 18:42 | מאת: מירה

היי דר מיכל אולי את תוכלי לעזור לי לצאת מהסיוט הזה שאני נמצאת בו. מקווה שזה קשור אלייך ולפורום הזה.. לפני מעל לחצי שנה חטפתי התקף חרדה ממקרה שקרה לי בחול שבו בעלי נאבד לי ולא מצאתי אותו. הלכנו לישון בלילה ובבוקר נכנסו לי מחשבות שהרדימו אותנו בעזרת חומר הרדמה בשינה ואנסו אותי. ( אולי זה בגלל שבאותה תקופה עברתי טיפולי פוריות) היו לי עוד כמה דמיונות כאלה מכל מיני סיטואציות. בעלי ניסה להרגיע אותי ואמר דבר חכם אך אני לא מצליחה באמת להאמין אם הוא נכון או לא. אולי את תוכלי לשפוך אור על הדברים יש הבדל בין אדם( בהנחה שבאמת הרדימו אותו) בשינה עמוקה שככל הנראה ירגיש משהו אם ממש נוגעים בו. ויש אדם שיהיה בהרדמה אך אם היא לא מבוקרת עי מתן חמצן וכו יכול למות. האם הוא צודק? תודה מראש

09/05/2020 | 18:46 | מאת: מירה

אגב אני בת 36.שכחתי לציין שהפחד הזה גורם לי לא לישון בשום מקום אחר שהוא לא הבית שלי. מאוד חוששת שזה אכן קרה וימשיך לקרות. למרות שבתוך תוכי אני יודעת שהדבר בראש שלי כי הרי קמנו רגיל לחלוטין בלי שום תסמינים. אני מרגישה כלואה במחשבות נוראיות.

שלום לך, מציעה לך לפנות להתייעצות אישית עם פסיכיאטר. אין ספק שאת סובלת מחרדה. ואין ספק שזו מצרה את צעדייך וגורמת לך להמנעויות. פני בהקדם לעזרה . ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות