גמילה מכדורי שינה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/04/2020 | 11:59 | מאת: חווה

שוב חוזרת אלייך. חודשיים וחצי לאחר לידה.אני קבוע עולה לישון ב11 בלילה ומצליחה להירדם למשך שעה וחצי שעתיים ואז מתעוררת מסתכלת על השעון וכבר לא מצליחה שוב להירדם (מנסה במשך 3 שעות) ונאלצת לקחת חצי כדור בונדרומין. ככה כבר תקופה. החלטתי להגמל מהכדור שינה , ובמיוחד מהרצון להסתכל ולדעת מה שעה כדי לחשב כמה ישנתי. בעקבות כך יש לי כמה שאלות: במידה ואני לא מסתכלת על השעון בכלל ויוצא שכמה לילות רצופים אני יושנת רק שעתיים האם זה עלול להזיק לי משמעותית? האם אני יכולה למחרת לתפקד כרגיל? כי כשאני יושנת גרוע מלבד כאבי ראש אין לי סימן אחר.. עד כמה זה גרוע לישון שעתיים בלילה? עצם המחשבה שזה עלול להזיק לי מלחיצה אותי ממש לקראת השינה.. אם היתי יודעת שלא קורה כלום אז היתי הרבה יותר רגועה אשמח לשמוע דעה מקצועית תודה רבה

21/04/2020 | 12:56 | מאת: חווה

מעוניינת להתחיל בכדור קלמברנין לפני השינה האם לדעתך יעיל?

ושוב חוזרת אליך... לישון באופן קבוע שעתיים בלילה זה לא בריא. מצאי באינטרנט כללים להתנהגות שינה ונסי לפעול לפיהם.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות