מחנק והפסקת דופק בהירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/04/2020 | 00:42 | מאת: אילן

שלום. אני בן 54 ללא מחלות רקע. נוטל ציפרלקס וליפיטור. בשנתיים האחרונות ובתדירות גבוהה, בשניה של המעבר מעירנות לתחילת הירדמות, אני מרגיש שהדופק והנשימה פוסקים לחלוטין. באופן מוזר ביותר, באותה שניה בדיוק ובחלק מהמקרים, יש לי תחושת כאב חד וקצר ומאין זרם חשמלי ברגל לכמה שניות. איני מצליח להירדם, מבקש כיוון...מה קורה לי? תודה

15/04/2020 | 14:13 | מאת: אודה לתשובתך

שלום דר לוסטיג לא קיבלתי מענה לשאלתי כאן. האם זה בגלל שזה לא הפורום המתאים? אודה מאוד לתשובה או הכוונה לגבי הפסקת דופק ונשימה במעבר מעירות לשינה. תודה אילן

שלום לך, ייתכן ומדובר בהתקף חרדה במעבר בין שינה לעירות. התייעץ עם הרופא המטפל בך אולי כדאי יהיה ליטול חצי כדור קלונקס לפני השינה או להגביר מנון הציפרלאקס. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות