הקיצוץ הקצרות שמשגעות אותי

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/02/2020 | 12:45 | מאת: סמדר

שלום דר' . בסהכ רופא נתןצלי בונדורמין ל3 ימים עקב קשיי זמן הירדמות בלבד . מאז אני סובלת מאין ספור עקיצות בלילה . אני נרדמת מהר מאוד מתעוררת תוך 2_5 דקות טץזה מרתיח אותי . אני חושבת שידעתי כמה שעות אבל אני ככ עייפה אני באה להתארגן לעבודה אני רואה שאפילו לא 2 בלילה . אני חווה חלומות חיים והזיות כל פעם שאני נרדמת מחדש ואיך שמתססים החלום אני מתעוררת . מה קרה למוח והאם ניתן לתקן את. הבעיה הזו . אני כבר שבוע לא הולכת לעבודה ולא כלוםץ אני לוקחת בונדורמין אבל לא משפיע כבר . וגם בלעדיו או איתו יש עקיצות קצרות ככ . מתאמי מותשת גמורה

ניתן לתקן, אבל רצוי ללא תרופות. פני לטיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה ד:R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות