שימוש בבונדורמין ורמוטיב

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/02/2020 | 09:59 | מאת: עירית

סובלת מאי יכולת להרדם . התחלתי ליטול באופן קבוע בונדורמין . היות וסבלתי גם מדיכאון הוסיפה לי הרופאה רמוטיב 500 מג . לאחר כשבועיים הבונדורמין כבר לא הרדים ונעלתי מינון לכדור . עדין לא נרדמת . כשניסיתי לעבור לאמביאן, בכלל לא ישנתי . מה עלי לעדות

שלום, איני יכולה לכוון אותך לטיפול תרופתי דרך האתר. צריך לטפל בך באופן אישי ולבדוק למה אינך יכולה להרדם, האם קשור לדכאון, ולהתאים טיפול בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות