הפרעת שינה עקב כדורי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/02/2020 | 11:34 | מאת: יוגב

שלום דר' לפני שנה . התלוננתי על קשיי הירדמות בלבד בפני הרופא. הרופא מיד נתןצלי לוריוון שנתן לי לישון ממש טוב למשך שבוע אבל אז הפסיק להשפיע וגרם למין תחושה של מצד אחד עוררות מצד שני עיפפות קשה ואי יכולת להירדם. אחריי זה התחילו לי עקיצות כן כמה דקות . כאשר איך שאני נרדם אני מיד חולם ומתעורר שזה כמה דקות בלבד. לצערי הפסקתי ללימודים לעבודה בגלל זה אין לי כוחות . אני רק חולם אין מנוחה תמיד שאני מגיע לשינה עמוקה אני מתעורר . מה קרה לי (הייתי במעבדת שינה וראו שיש לי 90 עקיצות בשלוש שעות יעילות שינה 30 אחוז) האם זה כרוני או שאפשר לצאת מזה ? יש לי גם המון הזיות היפנגוגיות. אני עוצם עיניים רואה דברים. נמאס לי מה עושים. גם יש לי חרדה פתאום משימה דברים שלא היו כלל לפני השימוש בלוריוון

שלום רב, התאור שלך קצת לא ברור ואיני יכולה להנחות או לייעץ . כדאי שתפנה באופן אישי לרופא. מתנצלת. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות