חנק ודפיקות לב בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/01/2020 | 16:03 | מאת: עבד

מזה שלוש שנים הופעת השתנקות ודפיקות לב בעיקר מספר דק ראשונות של שינה.. המוזר בעניין כשאני לוקח כדור סטילונקס כמעט לא מרגיש כלום.. בירור כולל מבחן מאמץ הולטר אקו לב ומעבדת שינה כמעט תקין מה זה יכול להיות?

שלום לך,התאור נשמע משכנע (בעיקר לאחר הבדיקות שבצעת) כהתקפי חרדה ליליים. מציעה להתייעץ עם פסיכיאטר באופן אישי. אפשרות שניה , קלושה יותר יכולה להיות של רפלוקס-חזרת תוכן מעי רופא המשפחה בוודאי יכול להבדיל בינהם. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות