דום נשימה וגמישות יתר

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/12/2019 | 23:34 | מאת: רון

שלום, אני בן 31, רזה, לא מעשן ובעל היקף צוואר רגיל. מזה 10 שנים שאני סובל מדום נשימה בשינה. אני לא מצליח בשום פנים ואופן להתרגל לסיפאפ. בנוסף מאובחן כבעל גמישות יתר (עוד לא ברור אם זה על רקע EDS או מרפן, אמור לעשות בדיקה גנטית בקרוב). בעיית השינה הזאת מחריבה לי את החיים, בלשון המעטה. האם ידוע לך על פתרון או עזר לסובלים מדום נשימה על רקע גמישות יתר? מה אפשר לעשות עם זה? ניתוח יכול לעזור? התקן דנטלי? כדור כלשהו שמפחית קריסת הרקמות הרכות? אשמח לייעוץ, רון

הלוואי והיה כדור אבל אין... התייעץ עם רופא שיניים העוסק בתחום בדבר התקן דנטלי. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות