נחירות ללא הפסקות נשימה וישנוניות למחרת

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/12/2019 | 03:13 | מאת: דניאל

שלום רב האם נחירות בלבד ללא הפסקות נשימה כמעט יכולות לגרום לישנוניות ועייפות? אם כן כיצד יודעין שזה מהנחירות? לפי אחוז הזמן בו נחר בשינה המטופל? האם 40 אחוז מהשינה המטופל נחר זה מעיד על נחירות שיגרמו לישנוניות? בתודה

,,,וכן נחירות בכמות מרובה יכולות להעיד על הפרעת נשימה קלה אומנם יתר מהתסמונת המלאה ובכל זאת ואז עלולות להיות מלוות בעייפות וישנוניות במהלך היום והטיפול דומה לטיפול בתסמונת המלאה של הפרעות נשימה בשינה.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות