נדודי שינה לילד בן 6

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/09/2019 | 00:29 | מאת: יולי

היי. כבר כמה לילות שהבן שלי, בן 6, מתעורר כל חצי שעה - שעה ומגיע למיטתי.. הוא מגיע רגוע, לא כואב לו כלום ולא חולם חלם רע לטענתו.. חוזרים בשקט למיטה שלו ונרדם מיד.. וכך כל פעם. הוא נרדם בערב באופן עצמאי, וזה לא משהו שקרה בעבר (לפעמים מתעורר פעם - פעמיים בלילה בחלק מהלילות.. אבל לא קבוע ולא כל חצי שעה ויש לו בדרך כלל הסבר לזה). מה יכולה להיות הסיבה להתעוררויות? יש טעם / צורך ללכת לרופא?

מציעה לפנות לפורום הפרעות שינה בילדים

10/09/2019 | 17:04 | מאת: יולי

לשם הגעתי בהתחלה אך מצויין שהפורום סגור ויש הפניה לפורום הנ"ל :)

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות