הפרעות שינה - ללא עיפות במהלך היום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

13/08/2019 | 21:05 | מאת: יעקב

עד עכשיו לא עזרו לי כל כדורי השינה . האם אפשר לנסות לקחת לדוגמא גם סירקדין 2 מ"ג וגם כדור שינה אימובן 7.5 מ"ג באותו לילה. ואם כן כמה זמן לפני השינה לקחת כל אחד מהם? אולי גם ביחד . בתודה מראש

שלום יעקוב. איני מבינה כל כך על מה אתה מדבר. בכל מקרה לקחת את כולם יחד???? זה רע בכל מקרה. התייעץ עם רופא המשפחה או רופא שינה באופן אישי. ד"R מיכל לוסטיג

14/08/2019 | 11:40 | מאת: יעקב

אני מתכוון לכדור אחד סירקדין וכדור אחד אימובן . סה"כ 2 כדורים בלילה.

איני נותנת עצות ספציפיות לתרופות דרך הפורום

14/08/2019 | 12:54 | מאת: יעקב

תודה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות