קשה לי מאוד לצאת מהמ יטה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/07/2019 | 21:28 | מאת: אייל

שלום דר !! כתבתי כאן בעבר .. נוטל תרופות פסיכאטריות עקב סכיזו + אוסידי עם הטבה טובה וסבירה . ברקע ישנו סבל רב אך כן מצליח לחיות ולתפקד ברוך ה" . מבין התרופות נוטל לפונקס שבחודשיים האחרונים עקב תלונות שלי של קושי משמעותי לצאת בבוקר מהמיטה הפחית לי הרופא קרוב ל100 מ"ג של לפונקס .. מה שמעניין ובשביל זה אני פונה .. שאין שום שינוי ברמה של העייפות והקושי נשאר בעינו . העניין הזה מתסכל אותי מאוד ומאוד ארצה לשמוע דעתך בעניין . רוב תודות ומחכה לתגובתך . לילה טוב אציין שאני נוטל עוד תרופות אבל הלפונקס הוא הבעייתי אצלי .

11/07/2019 | 00:29 | מאת: אייל

שלום דר!! שכחתי לציין שאני יושן עם מכשיר הסיפאפ עקב הפרעת דום נשימה בשינה ..שאלתי היא האם יש קשר ומה עליי לעשות שתרופת הלפונקס רקצ תסייע לי ושלא אסבול מהת. הלואאיי שלה . תודה ולילה טוב

ראה תשובה בהמשך

שלום אייל, מה שאני מציעה זה לשקול בצוע בדיקת שינה במכון שינה עם מכשיר הCPAP בו אתה משתמש. ראשית הוא יבדוק האם ההפרעה תוקנה במלואה ושנית האם ישנן הפרעות נוספות בשינה שעלולות לגרום לעייפות. כמו כן, אין לשכוח שגם 100 מג לפונקס עלולים לגרום לעייפות. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

14/07/2019 | 12:02 | מאת: אייל

שלום דר !! ותודה על תשובתך . רק בבקשה עצה ...כיצד אני מבצע זה טכנית כלומר למי עליי לפנות בכדי לקבל ולעבור את הבדיקה . תודה רבה לך

14/07/2019 | 23:50 | מאת: אייל

שלום דר יקרה !!! שאלה .. מה כבר יכול להיות או למצוא במצב השינה שלי שאינו תקין .. אציין שאני כבר קרוב ל 7 שנים עם המכשיר . וכמו"כ נוטל ת פסיכאטריות ולפונקס שיכול להיות או שלא שהוא מהווה לי את ההפרעה החדשה ממנה אני סובל ללא ידיעתי . מה את אומרת ע"כ ?? תודה רבה דר ולילה טוב אייל

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות