נדודי שינה לאחר הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/06/2019 | 05:40 | מאת: חיה

הפסקתי לעשן לפני קצת יותר משבועיים מאז אני חווה קשיים בהירדמות לדוג: עכשיו השעה 5:35 בבוקר ואני משעה 1:00 במיטה ולא מצליחה להירדם אני ישנה באזור הארבע שעות סה״כ בלילה(קמה באזור 10:00 כל יום) ראיתי שנדודי שינה אופייניים להפסקת עישון האם אמור להימשך כל כך הרבה זמן? האם יש משהו שניתן לעשות ע״מ להירדם בכל זאת?

שלום, ראשית להשאר במיטה ולהמתין לשינה זה לא יעיל ,בלשון המעטה, בשום מצב בו השינה נודדת או בורחת. לגבי השאלה הספציפית -ניתן להשתמש למספר ימים בכדורי שינה. נדודי השינה אמורים לעבור תוך שבוע שבועיים. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות