בעיות שינה כחצי שנה כבר

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/03/2019 | 10:07 | מאת: בעיות שינה

שלום אני בן 27 וכבר חצי שנה אני מתקשה להרדם לפי ימים, יש ימים שאני ישן טוב אבל גם קם כמה פעמיים בלילה וחוזר לישון ויש ימים שאני ממש לא נרדם ויש ימים שאני לא יודע אם אני ישן באמת פשוט קם כל שעה בלילה ומבין שישנתי קצת הייתי אצל רופא משפחה והוא הביא לי כדרים בהתחלה הרגעה ואז כדורי שינה שלא ממש עזרו למי צריך לפנות בשביל לסדר את הבעיה שלי

06/03/2019 | 10:09 | מאת: בעיות שינה

והאם בעבדת שינה יחולה לעזור לי

רצוי לברר את הסיבה לנדודי השינה כמו מתח, אי שקט, חרדות, מחשבות וכו. כדאי אולי להתייעץ עם פסיכיאטר או שיחה עם רופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

ראה תשובה למטה.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות