בעיות שינה- אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

27/01/2019 | 10:25 | מאת: שי

שלום, אני כבר חודשיים שובל מקושי להירדם שהתחיל כרעם ביום בהיר (לפני כן במשך שנתיים הייתי קם באמצע הלילה אבל מסוגל לחזור לשיון בלי בעיה) כרגע לוקח כדור "מירו" שעוזר לי לישון שעתיים בערך. ושאני קם לוקח כבר יומיים אימובן. שנותן לי לישון עוד 5-6 שעות. 1. השאלה שלי היא האם יש בעיה או אין בעיה לקחת גם מירו וגם אימובן? 2. כמה זמן אני אמור להמשיך ככה? זה אמור לעבור לבד ככה במפתיע? 3. לפני חודש לאחר שלקחתי קבוע מירו במשך שבועיים +3 ימים אטומין רבע כדור , החלטתי להוריד את האטומין כי זה עשה לי הרגשה רעה.. לאחר שימוש של עוד יומיים במירו. ניסיתי לישון בלי המירו והצלחתי לישון במשך שבועיים בערך בלי כדורים ( הבעיה היא שהייתי מתעורר באמצע הלילה ומתקשה לישון בחזרה. עד שאחרי שבועיים שוב כלל לא הצלחתי לישון) אני מתוסכל מלקרואת את כל השאלות והתגובות פה, ואין באמת פיתרון. כל הרופאים רק מנסים לדחוף כדורי שינה. ואם הכדור לא עוזר אז מחליפים ומחליפים.

אני מציעה לנסות להעזר בכדור אחד ואם לא מספיק יעיל להעלות את המנון על פני שמוש במספר כדורים בו זמנית . אתומין בוודאי שאינה תרופת הבחירה שלי. כדאי , בעיקר אם חוסר השינה עקשני לטיפו התרופתי לברר מה קרה שכך פתאום ביום בהיר אחד זה קרה ולטפל גם בגורם זה.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות