יקיצות קבועות בארבע בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/12/2018 | 04:39 | מאת: Endy

שלום. כבר מספר שבועות שאני מתעורר כל לילה בסביבות ארבע, חמש בבוקר. ההתעוררות מלווה ביובש בפה, ודופק מהיר מאוד. לא משנה מתי הלכתי לישון, אפילו באחת או בשתיים בלילה, זה עדיין קורה. מה יכול להיות הגורם ואין ניתן להימנע מזה?

שלום, ישנן מספר אבחנות הבאות בחשבון שנעות בין התקפי חרדה ליליים (יש טיפול תרופתי) להפרעות נשימה בשינה (קיימים מספר טיפולים...) ולאחריו נדודי שינה. כל אלה נכתבו רק על מנת להציע לך להבדק במכון שינה על ידי רופא שינה ומשם תבוא ההחלטה שיהיה חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות