הפרעת שינה קשה ולאורך שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/06/2018 | 05:50 | מאת: עדי

במשך 16 שנים לוקחת נוקטורנו 3.75,לפני זה לקחתי 10 שנים ואבן כדי להרדם.הכל התחיל מצקטפה של חרדות שניתקפתי בהם כמו היפוכונדריה וקלסטרופוביה והצלחתי להתגבר גם בעזרת הוואבן אחרי הערך שנתיים.במשל שנין הנוקטורנו עזר לי טוב מאד להירדן שזט היתה הבעיה.בשנב האחרונה התחלתי לקחת 2 כדורים מידי שבוע או שבועיים למשל יום אחד כאשר ץלא נירדמתי. כרגע המצב הוא שאני ישנה עם הכדור משעה 0130 עד 0400 ,והלילה לקחתי 2 ככדורים נירדמת ב0130 והתעוררתי ב0430.אתמול ישנתי אם כדור אחד מ0130 עד 0400.התופעה של לקום כח כל מוקדם ען הכדור לא יהיתה בעבר.אני לא ישנה בצהריים מתרוצצת כל היום ,עיפה בבוקר,ובלילה לפעמין מתעוררת.נורא רטצה להפסיק לגמרה ופוחדת ,תמיד נישברת,,,אודה לך עם תוכלי לעזור חי מה לעשות?התחלתי ביאו פידבק ולא עזר גן רפלקסולוגיה וגם דיקור.אולי צריכה היפנוזה?או כדור אחר שיעזור לי להגמל.תחושתי שהכדורים שישו לי את מהחל השינה.כשאני צריכה להיתרכז בסרט למשל.אני פה ושם מפספסת כי כניראה מנקרת ולא לגמרה מרוכזת.אודה לתשובתך

שלום,הייתי מגדירה את בעייתך לא כהפרעת שינה אלא כהפרעת חרדה עם רמת עוררות גבוהה ובהתאם לזה הייתי מטפלת. אין ספק שפתחת סבילות לכדורי השינה. כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר באופן אישי לגבי הטיפול המתאים. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות