אינסומניה לא יכולה לישון בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

18/05/2018 | 21:54 | מאת: רינת

שלום רב. אני בת 51 ומכל מיני סיבות גם נפשיות וגם פיזיות יש לי נדודי שינה בלילה שמלווה בחרדות מפחד שאני לא עייפה אשמח לדעת איך להקל על התופעה,מה עושים במקרה כזה.תודה וחג שבועות שמח

שלום וסליחה על עיכוב בתשובה- לנדודי שינה ישנם שני פתרונות עיקריים-תרופתי או סוג של טיפול פסיכולוגי המכונה טיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה. ההמלצה שלי היא לפנות לפסיכולוג/פסיכיאטר/רופא משפחה שיודעים לעשות טיפול התנהגותי קוגנטיבי ולשקול טיפול תרופתי רק אם זה כשל. בהצלחה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות