נטילת אמביאן CR לנדודי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/04/2018 | 10:23 | מאת: ענבר

שלום רב, אני בת 26. אני סובלת מחרדות ואובססיות, התחלתי טיפול בפלוטין לפני שבועיים, עליתי ל-40 מ"ג לפני שבוע ואני צפויה לעלות ל-60 בשבוע הבא. יש לי נדודי שינה כבר תקופה ארוכה, גם לפני הפלוטין, ובצורה חמורה יותר מאז תחילת השימוש בו. כבר חודש שיש לי קשיי הירדמות, שינה לא איכותית, וקושי לישון יותר מ-6 שעות, כשלאחרונה לא מצליחה יותר מ-4 שעות בלבד. קמה מכל רעש הכי קטן. הרבה מזה בגלל חרדה כנראה, אבל גם חוסר עייפות. האם אני יכולה לקחת אמביאן לניסיון טיפול בבעיה? (כמובן לא יותר מיומיים עד עשרה ימים כפי שמוגדר לשימוש בתרופה). ואם זה נלקח רק למשך אותם כמה ימים רצופים, האם זה יכול לטפל בבעיה לאחר הפסקת השימוש? ושאלה נוספת, אם מפסיקים לאחר 10 ימים לכל היותר אין חשש לתסמיני גמילה והחמרת הבעיה? המון תודה

שלום לך, אם ישנם נדודי שינה לא בטוח שפלוטין היא תרופת הבחירה ממשפחת תרופות זו עבורך.בכל מקרה הקפידי לקחתה בשעות הבוקר המוקדמות. אמביין יכולה בהחלט לעזור. ולגבי השאלה האחרונה-לפלוטין אין תסמיני גמילה כעקרון, ,,, הרגישי בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות