עייפות גדולה באמצע היום בנוסף לחולשה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/03/2018 | 17:57 | מאת: רינת

שלום חג שמח. אני בת 50 ומרגישה באמצע היום עייפות מאוד גדולה שמתבטא גם בחולשה מין תחושה של חוסר אנרגיה אשמח לדעת מה לעשות במצב כזה? ואולי עם את יכולה לתת לי עצה לאן לפנות אפילו לקרוא באינטרנט על התופעה אני אשמח מאוד.תודה רבה מקרב לב וחג פסח שמח וכשר

28/03/2018 | 17:58 | מאת: רינת

אשמח לדעת איזה טיפול מתאים למצב הזה. תודה

ראי לעיל. איני מתאימה תרופות דרך רחבי הסייבר ):

שלום, לא לחינם המציאו את השנ"צ/שלאף שטונדה/סיאסטה. הגוף בנוי כך שאצל רובם של האנשים ישנו חלון לשינה עיקרי בערב המאוחר ואחד נוסף בשעות הצהריים. החולשה יכולה להיות בטוי לחלון שינה זה. בוודאי שאיני יכולה לאמר דבר ספיציפית על תחושת החולשה שלך ,האם היא בטוי לצורך בשנת צהרים, האם קושי נפשי, או בעיה אורגאנית כלשהי. במידה ובצעת בדיקות דם רוטיניות והן תקינות, פני להתייעצות לרופא שינה-פסיכיאטר. חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות