בירור בעית שינה על רקע חרדה/דיכאון

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/07/2017 | 12:39 | מאת: יערו

שלום רב, אשמח לדעת לאן הכי כדאי לפנות לבירור בעיות שינה (די חמורות) לנער בן 17 וחצי. מקבל טיפול תרופתי לחרדה חברתית (שיפור ניכר) ובנוסף טיפול פסיכולוגי,אבל סובל מקושי רב בשינה . לפני שמוסיפים כדור נוסף ,אני מעוניית בבירור מעמיק לגבי השינה ולהגיע לפתירון המיטבי והכי נכון. האם אני צודקת ? או שישר להוסיף כדור? ( הוצע מירו ) תודה יערו

שלום, רצוי לפנות לפסיכיאטר שהוא גם רופא שינה . התמונה תהיה פנורמית יותר . בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות