אינסומניה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

13/08/2013 | 20:47 | מאת: יעל

שלום, אני בת 33, עוד מהילדת מתקשה להירדם בלילות - לרוב לוקח לי בין שעה לשעתיים. יש תקופות שבהן אני גם מתעוררת מספר פעמים בלילה. לאחרונה התחלתי להשתמש מדי פעם בבונדורמין אבל אני משתדלת להמעיט כי לא רוצה לפתח תלות. האם יש טעם לפנות למרפאת שינה? האם ישנו טיפול תרופתי אחר, מומלץ יותר? תודה

כלומר, צריך לאפיין את נדודי השינה שלך, האם מדובר בהפרעה של השעון הביולוגי, האם בהגיינת שינה לא תקינה, האם במצבי חרדה? מציעה לפנות לשיחה לרופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

15/08/2013 | 17:15 | מאת: יעל

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות