בדיקות גבוהות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

12/05/2015 | 09:26 | מאת: אורית

בני בן 10 עם גירודים /פצעים/ פריחה במרפקים ובברכיים והתקבלו תוצאות של :COPPER 150 DNA DS AB 19 DNA AB CONF-BORDERLINE IGE TOTAL 1145 האם יש מקום לדאגה

אורית שלום, כפי שציינתי כבר רבות במדור, בלתי אפשרי לענות על שאלות ספציפיות ללא לקיחת היסטוריה רפואית מההורה (או החולה) ובדיקתו הגופנית. הנתונים שציינת אינם מספיקים כדי לקבוע אבחנה. יש צורך להבין מדוע נלקחו הבדיקות נ"ל ומה היתה המחשבה מאחוריהן. אני מצי שתפני אל רפא הילדים שלכם כדי שיעבור על הבדיקות, ייחווה דעתו ויפנה להתייעצות מומחה במידת הצורך. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים