חום חוזר ונשנה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

27/08/2019 | 06:25 | מאת: רות

שלום רציתי בבקשה לשאול על הבן שלי בן שנה ושמונה חודשים מגיל ארבעה חודשים הוא סובל מחומים חוזרים ונשנים זה יכול להיות אחת לשבועיים עכשיו היה הפסקה של חודש בשלוש מארועי החום הוא פרכס ככה שנאלצנו להתאשפז הרבה בבתי חולים כולל בשניידר fmf עשה בדיקה ויצא תקין ברוב המקרים יש תפליטים בגרון.בהתחלה אמרו לנו הרבה שזה וירלי אבל זה לא הגיוני שאין לזה סוף זה מאוד מתסכל שזה חוזר כל תקופה קצרה של זמן זה פשוט לא איכות חיים בבקשה אני רוצה שתייעץ לי מה לעשות אני גרה באזור די נידח בצפון שסובל מחוסר רופאים טובים בתחום וקשה מאוד לבוא כל הזמן למרכז אשמח אם תענה לי בהקדם בתודה מראש

שלום רות, ייתכן ובהחלט בנך סובל מתסמונת PFAPA. כדאי להתייעץ עם רופא הילדים בנידון. הם מכירים את המחלה ויודעים לטפל ברוב המקרים. אכן אין הרבה ראומטולוגים ילדים בצפון אולם קיימות מרפאות מצויינות בבתי החולים רמב"ם, כרמל והעמק, וכן ישנה מרפאה השייכת לשניידר בקיבוץ גבעת חיים איחוד. בברכה, ד"ר גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים